Advertisement

Λουτρακι Φωτια : Megalh Maxh Me Thn Fwtia Konta Sto Loytraki / Όπως μετέδωσε το open, η φωτιά κατευθύνεται προς το αλεποχώρι.

Λουτρακι Φωτια : Megalh Maxh Me Thn Fwtia Konta Sto Loytraki / Όπως μετέδωσε το open, η φωτιά κατευθύνεται προς το αλεποχώρι.. Μεγάλη ωτιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης, 19 μαΐου, στο λουτράκι, ενώ σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, καίγονται σπίτια. Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στο λουτράκι που εκδηλώθηκε χθες και πήρε γρήγορα διαστάσεις. Συνεχίζει να μαίνεται και σήμερα (15/9) κυριακή, η φωτιά στο λουτράκι, με την πυροσβεστική να προσπαθεί να την θέσει υπό έλεγχο. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στο σχίνο κορινθίας η οποία έχει σημάνει συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία. Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής στο σημείο.

Η φωτιά αυτή την ώρα κατηφορίζει προς το χάνι, όπου υπάρχουν αμπέλια και ελαιώνες, με τους ανέμους στην περιοχή να παραμένουν ισχυροί. Υπερπροσπάθεια καταβάλλεται εδώ και ώρες, από την πλευρά της πυροσβεστικής για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Η φωτιά ξέσπασε αργά τη νύχτα σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου, πολύ κοντά στο οικιστικό κομμάτι. Νέες εικόνες από τη φωτιά. Πρόκειται για αναγνωρισμένη λουτρόπολη από το 1925, τουριστικό θέρετρο γνωστό για τα ιαματικά λουτρά.

Kartson Twra Fwtia Konta Sth Xwmaterh Sto Loytraki Natural Landmarks Nature Northern Lights
Kartson Twra Fwtia Konta Sth Xwmaterh Sto Loytraki Natural Landmarks Nature Northern Lights from i.pinimg.com
Στη μάχη της κατάσβεσης αεροσκάφη και ελικόπτερα. Συνεχίζει να μαίνεται και σήμερα (15/9) κυριακή, η φωτιά στο λουτράκι, με την πυροσβεστική να προσπαθεί να την θέσει υπό έλεγχο. Οικισμοί από το αλεποχώρι μέχρι τα. Μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής για να θέσουν υπό έλεγχο τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στην πόλη. Όσον αφορά για ζημιές από την φωτιά, υπάρχουν, σύμφωνα με την πυροσβεστική, μεμονωμένες και διάσπαρτες αναφορές. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν συνολικά 51 πυροσβέστες με 14 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος, 2 αεροσκάφη και 4 ε/π. Νέες εικόνες από τη φωτιά.

Φωτιά μικρής έκτασης εκδηλώθηκε στις 21:30 περίπου το βράδυ της πέμπτης 24 ιανουαρίου στη λέσχη αξιωματικών στο λουτράκι.

Η φωτιά αυτή τη στιγμή είναι γύρω στα 600 μέτρα από το σπίτι μου. Η μεγάλη φωτιά εξελίσσεται στα γεράνεια όρη, σε δασική πευκόφυτη περιοχή με πυκνή βλάστηση, ενώ όπως δήλωσε νωρίτερα στον. Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής στο σημείο. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Απέχει 84 χιλιόμετρα από την αθήνα και 4 από την κόρινθο και κατά την απογραφή του 2011 είχε 11.564 κατοίκους. Υπερπροσπάθεια καταβάλλεται εδώ και ώρες, από την πλευρά της πυροσβεστικής για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Κάτοικοι ξενύχτησαν και το πρώτο φως τους βρήκε στην παραλία. Οι συνεχείς αναζωπυρώσεις, λόγω και των ισχυρών ανέμων, δυσκολεύουν το έργο των πυροσβεστών, που δίνουν μάχη με τις φλόγες και προετοιμάζονται για ένα δύσκολο βράδυ, ώστε να οριοθετήσουν τη φωτιά, που εκτείνεται. Μάλιστα, η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση που βρίσκεται κοντά σε οικισμό και υπάρχουν πολύ δυνατοί άνεμοι αυτή την στιγμή στην περιοχή που δυσκολεύουν το έργο της πυροσβεστικής. Όπως μετέδωσε το open, η φωτιά κατευθύνεται προς το αλεποχώρι. Η φωτιά που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης (19/05) στον σχίνο κορινθίας και πλέον έχει φτάσει στο αλεποχώρι, έχει σκοτεινιάσει τον ουρανό της αττικής, δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα. Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε στην κορινθία το βράδυ της τετάρτης με τις αναζωπυρώσεις να μην έχουν τελειωμό. Πρόκειται για αναγνωρισμένη λουτρόπολη από το 1925, τουριστικό θέρετρο γνωστό για τα ιαματικά λουτρά.

Η φωτιά ξέσπασε αργά τη νύχτα σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου, πολύ κοντά στο οικιστικό κομμάτι. Η φωτιά εξελίσσεται σε δύσβατο σημείο, ενώ οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης. Μάλιστα, η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση που βρίσκεται κοντά σε οικισμό και υπάρχουν πολύ δυνατοί άνεμοι αυτή την στιγμή στην περιοχή που δυσκολεύουν το έργο της πυροσβεστικής. Δραματική η κατάσταση με τη φωτιά στην κορινθία, καθώς οι φλόγες προκάλεσαν ζημιές σε σπίτια και οι πυροσβέστες έδωσαν ολονύχτια μάχη για να τις σταματήσουν. Η φωτιά αυτή τη στιγμή είναι γύρω στα 600 μέτρα από το σπίτι μου.

Fwtia Sto Loytraki Olonyxtia Maxh Me Tis Floges Synexeis Anazwpyrwseis Cnn Gr
Fwtia Sto Loytraki Olonyxtia Maxh Me Tis Floges Synexeis Anazwpyrwseis Cnn Gr from cdn.cnngreece.gr
Η φωτιά κατευθύνεται προς την βόρεια πλευρά του νεκροταφείου, ενώ σημειώνεται ότι ενισχύονται συνεχώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Όπως μετέδωσε το open, η φωτιά κατευθύνεται προς το αλεποχώρι. Η φωτιά αυτή τη στιγμή είναι γύρω στα 600 μέτρα από το σπίτι μου. Φωτιά μικρής έκτασης εκδηλώθηκε στις 21:30 περίπου το βράδυ της πέμπτης 24 ιανουαρίου στη λέσχη αξιωματικών στο λουτράκι. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της πυροσβεστικής, αντιπύραρχο βασίλη. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν συνολικά 51 πυροσβέστες με 14 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος, 2 αεροσκάφη και 4 ε/π. Τα πράγματα σίγουρα δεν είναι εύκολα, ωστόσο ήδη άρχισαν τις ρίψεις τα εναέρια μέσα, προκειμένου να βοηθήσουν στην κατάσβεση με τον καλύτερο τρόπο. Η φωτιά κατευθύνεται προς την βόρεια πλευρά του νεκροταφείου, ενώ σημειώνεται ότι ενισχύονται συνεχώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Στο λουτράκι, η φωτιά που ξέσπασε το σάββατο είναι σε εξέλιξη.

Όλες οι επιχειρήσεις στον χρυσό οδηγό λουτράκι. Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στο λουτράκι που εκδηλώθηκε χθες και πήρε γρήγορα διαστάσεις. Η φωτιά ξέσπασε αργά τη νύχτα σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου, πολύ κοντά στο οικιστικό κομμάτι. Η φωτιά εξελίσσεται σε δύσβατο σημείο, ενώ οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης. Μεγάλη ωτιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης, 19 μαΐου, στο λουτράκι, ενώ σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, καίγονται σπίτια. Τώρα η φωτιά είναι στον οικισμό παρασκευά και κατεβαίνει προς τα μέγαρα. Η φωτιά κατευθύνεται προς την βόρεια πλευρά του νεκροταφείου, ενώ σημειώνεται ότι ενισχύονται συνεχώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Συνεχίζει να μαίνεται και σήμερα (15/9) κυριακή, η φωτιά στο λουτράκι, με την πυροσβεστική να προσπαθεί να την θέσει υπό έλεγχο. Παραναλωμα σπιτια και νοικοκυρια πολιτων. 0 ответов 0 ретвитов 0 отметок «нравится». Η μεγάλη φωτιά εξελίσσεται στα γεράνεια όρη, σε δασική πευκόφυτη περιοχή με πυκνή βλάστηση, ενώ όπως δήλωσε νωρίτερα στον. Το λουτράκι είναι πόλη τoυ νομού κορινθίας. Τα πράγματα σίγουρα δεν είναι εύκολα, ωστόσο ήδη άρχισαν τις ρίψεις τα εναέρια μέσα, προκειμένου να βοηθήσουν στην κατάσβεση με τον καλύτερο τρόπο.

Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στο λουτράκι που εκδηλώθηκε χθες και πήρε γρήγορα διαστάσεις. Οικισμοί από το αλεποχώρι μέχρι τα. Βαθρακογιάννης για φωτιά στον σχίνο & υποχρεωτικό εμβολιασμό εμακ. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Τα πράγματα σίγουρα δεν είναι εύκολα, ωστόσο ήδη άρχισαν τις ρίψεις τα εναέρια μέσα, προκειμένου να βοηθήσουν στην κατάσβεση με τον καλύτερο τρόπο.

Fwtia Sto Loytraki Olonyxtia Maxh Me Tis Floges Synexeis Anazwpyrwseis Cnn Gr
Fwtia Sto Loytraki Olonyxtia Maxh Me Tis Floges Synexeis Anazwpyrwseis Cnn Gr from cdn.cnngreece.gr
Υπερπροσπάθεια καταβάλλεται εδώ και ώρες, από την πλευρά της πυροσβεστικής για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Οι συνεχείς αναζωπυρώσεις, λόγω και των ισχυρών ανέμων, δυσκολεύουν το έργο των πυροσβεστών, που δίνουν μάχη με τις φλόγες και προετοιμάζονται για ένα δύσκολο βράδυ, ώστε να οριοθετήσουν τη φωτιά, που εκτείνεται. Η φωτιά κατευθύνεται προς την βόρεια πλευρά του νεκροταφείου, ενώ σημειώνεται ότι ενισχύονται συνεχώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Σε εξέλιξη μεγάλη φωτιά στον σχίνο κορινθίας. Πρόκειται για αναγνωρισμένη λουτρόπολη από το 1925, τουριστικό θέρετρο γνωστό για τα ιαματικά λουτρά. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στο σχίνο κορινθίας η οποία έχει σημάνει συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία. Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής στο σημείο. Στη μάχη της κατάσβεσης αεροσκάφη και ελικόπτερα.

Η πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης (19/5) σε χορτολιβαδική έκταση και κάει σε δύσβατο σημείο.

Η μεγάλη φωτιά εξελίσσεται στα γεράνεια όρη, σε δασική πευκόφυτη περιοχή με πυκνή βλάστηση, ενώ όπως δήλωσε νωρίτερα στον. Η φωτιά κατευθύνεται προς την βόρεια πλευρά του νεκροταφείου, ενώ σημειώνεται ότι ενισχύονται συνεχώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Φωτιά μικρής έκτασης εκδηλώθηκε στις 21:30 περίπου το βράδυ της πέμπτης 24 ιανουαρίου στη λέσχη αξιωματικών στο λουτράκι. Η φωτιά εξελίσσεται σε δύσβατο σημείο, ενώ οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης. Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στην πόλη. Στη μάχη της κατάσβεσης αεροσκάφη και ελικόπτερα. Υπερπροσπάθεια καταβάλλεται εδώ και ώρες, από την πλευρά της πυροσβεστικής για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής για να θέσουν υπό έλεγχο τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Η πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης (19/5) σε χορτολιβαδική έκταση και κάει σε δύσβατο σημείο. Τώρα η φωτιά είναι στον οικισμό παρασκευά και κατεβαίνει προς τα μέγαρα. Συναγερμός στο λουτράκι λόγω μεγάλης πυρκαγιάς στο σχίνο. Δραματική η κατάσταση με τη φωτιά στην κορινθία, καθώς οι φλόγες προκάλεσαν ζημιές σε σπίτια και οι πυροσβέστες έδωσαν ολονύχτια μάχη για να τις σταματήσουν. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου.

Posting Komentar

0 Komentar